Bruschetta med rødbedetzatziki

image

I går havde jeg nogle dejlige veninder til middag. Jeg lavede noget sundt mad til os, så vi bagefter kunne spise juleknas med god samvittighed. Vi fik to slags salater og så disse bruschetta til. Brødene egner sig også godt som en lille appetizer.

Ca. 8 bruschetta med tzatziki:

2 rødbeder

1 dl skyr

1 fed friskpresset hvidløg

salt og peber

1/2 pære

8 skiver ciabattabrød

Skræl rødbederne og riv dem herefter på et råkostjern. Bland de revne rødbeder med skyr, hvidløg samt salt og peber. Lad tzatzikien trække lidt i køleskabet (hvis den laves i god tid, bør rødbederne drænes lidt for vand inden de blandes med skyr mv.). Rist imens brødskiverne i ovnen til de er sprøde, og lad dem herefter køle af. Skær pæren i tynde skiver. Fordel tzatzikien på de sprøde brød og læg en skive pære på toppen. Server straks.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s