Salte mandler

image

Sommerferien er slut, og jeg er tilbage på arbejdet igen. Derfor har jeg lavet nogle sunde snacks, som jeg kan have med i tasken, heriblandt salte mandler. Jeg gætter på at mange allerede kender opskriften på salte mandler, men skulle det alligevel være gået nogens næse forbi, hvor nemme de er at lave, så se her:

Salte mandler

2 dl kogende vand
1/2 dl groft salt
200 g mandler

Opløs salten i det kogende vand. Tilsæt mandler og lad dem trækket tildækket i 15 min. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min ved 175 grader, hold øje undervejs. Lad dem køle helt af inden de spises eller fyldes i beholdere.

One thought on “Salte mandler

  1. Pingback: Spidskålssalat med grillet ananas | Madfryd

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s