Knækbrød uden gluten

image

Min veninde er på en glutenfri diæt, og derfor ville jeg forleden overraske hende med hjemmebagt knækbrød uden gluten. Jeg har fundet opskriften på madbloggen “Madbanditten“, og så har jeg blot tilsat birkes til opskriften for lidt ekstra smag.

Knækbrød:

2 dl hørfrø

1,5 dl græskarkerner

1 dl sesamfrø

1 dl solsikkekerner

2 spsk blå birkes

1 tsk salt

1,5 dl vand

1 æg

Bland frø og kerner i en skål. Pisk ægget sammen, og rør det i skålen sammen med vand og salt. Lad dejen trække en time. Herefter hældes dejen ud på en bageplade med bagepapir og smøres ud i et tyndt lag. Bag knækbrødet ved 125 grader i ca. 2 timer, hvorefter det knækkes i passende størrelser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s