Rødbedesalat

image

Denne rødbedesalat er et lækkert og smukt tilbehør fx til et stykke kød og en grøn, sprød salat. Den kan sagtens stå i køleskabet og spises dagen efter – farven bliver faktisk endnu flottere, når salaten står og trækker lidt.

Tilbehør til 4 personer:

600 g rødbeder

1 lille løg

1 fed hvidløg

1 spsk. citronsaft

1,5 dl creme fraiche 9%

3 spsk. hakket persille

1 lille håndfuld grofthakkede hasselnødder

 

Kog rødbederne med skræl til de er møre (ca. 45 min eller mere afhængig af størrelsen). Skyld rødbederne i koldt vand, og smut skrællen af og skær enderne af. Skær herefter rødbederne i grove tern og lad dem køle helt af. Riv løget og pres hvidløget og bland det med rødbederne. Tilsæt citronsaft og creme fraiche. Stil salaten på køl til den skal spises. Pynt med persille og hasselnødder på toppen lige inden servering.

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s