Råmarineret fennikel/pæresalat

image

Jeg synes, at fennikel smager virkelig skønt med det lille strejf af lakrids. Her er et bud på, hvordan man nemt kan anvende fennikel i en simpel salat, som kan laves i løbet af et øjeblik. Salaten passer eksempelvis rigtig godt som tilbehør til fisk.

Tilbehør til 2 personer:

1 fennikel

1 pærer

1 håndfuld græskarkerner

saften af 1/2 lime

1 tsk. honning

salt og peber

Evt. lidt dild

Rist græskarkernerne på en varm pande. Snit fennikel i så tynde skiver som muligt og skær pæren i tynde både. Bland fennikel og pærer med limesaft, honning samt salt og peber, og lad salaten trække i et kvarters tid eller mere. Inden servering fordeles de ristede græskarkerne og evt. lidt dild over salaten.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s