Chokoladepinde til varm chokolade

image

Man kan jo købe de lækreste chokoladepinde i de fleste specialbutikker, men der er bare noget ret hyggeligt over at lave dem selv, og herefter nyde dem i en kop varm mælk, som langsomt forvandler sig til varm chokolade. Pakket ind i en lille cellofanpose er de også fine som en lille værtindegave.

4-5 chokoladepinde:

100 g god mørk chokolade

1 spsk. knust, frysetørret hindbær

4-5 træpinde (jeg skar nogle grillspyd over med en skarp kniv)

små forme (jeg brugte en isterningbakke)

Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad. Tag skålen af varmen og tilsæt resten af chokoladen og lad den smelte. Fyld chokoladen i små forme, drys med frysetørret hindbær og sæt en pind i midten. Lad dem køle helt af i køleskabet. Når de skal ud af formen, kan den dyppes forsigtigt i varmt vand, og så kan chokoladepindene vristes fri. Nyd dem i en kop varm mælk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s