Frikadeller med soltørrede tomater og persille

image Jeg kan ret godt lide noget så enkelt som frikadeller – både de helt klassiske eller som her, hvor de er peppet lidt op. Det er så nemt at lave og kan spises med meget forskelligt tilbehør. Disse blev nydt med en grøn, sprød salat og hjemmebagt brød. Opskrift: 500 g svinefars 1 løg 2 fed presset hvidløg (kan udelades) 1 dl hakkede soltørrede tomater 2 spsk hakket persille 1 dl vand 1 spsk mel 1 æg salt og peber Olie til stegning   Hak løget fint. Bland farsen med samtlige ingredienser og lad den trække i køleskabet i en halv time. Form til frikadeller og steg dem i olie på en pande.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s