Squashbrød med græskarkerner og havsalt

image

Her er en opskrift på et nemt, sprødt og saftigt brød med squash. Det er langtidshævet og derfor nemt at lave. Jeg bagte det til madklubben forleden, og det blev serveret som tilbehør til aftensmaden.

Squashbrød, 2 stk:

25 g gær

8 dl lunkent vand

1 spsk groft salt

1 lille fintrevet squash

100 g fuldkornsmel

100 g rugmel

550 g hvedemel

Drys: græskarkerner og havsalt

Opløs gæren i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Dejen skal minde om en grød. Dæk skålen med film og sæt den i køleskabet i 10-12 timer. Brug en stor ske til at vende dejen ud på en bageplade med bagepapir således at der bliver to brød. Drys med græskarkerner og havsalt. Bag brødene ved 220 grader i ca. 35 min. Når brødene lyder hule, når der bankes under dem, er de færdigbagte. Lad de nybagte brød køle af på en bagerist.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s