Efterårssalat

image

Denne efterårssalat serverer jeg for min veninde i aften. Jeg har tænkt mig, at servere kylling og hjemmebagt brød til. Når jeg laver en salat, tænker jeg over, at den skal have nogle flotte farver og se indbydende ud – ud over at den naturligvis skal smage godt:-) Jeg synes ofte, det ser fint ud, når salaten serveres på et fad i stedet for i en skål.

Salat som tilbehør til 2-3 pers.image

2 store håndfulde frisk, sprød spinat

1 rødbede

2 pærer (fx Clara Frijs)

1 lille håndfuld ristede, hakkede mandler

1 lille håndfuld rosiner

1 spsk. citronsaft

1 spsk. olivenolie

Salt og peber

Skyl spinaten og fordel den på et fad. Skræl og snit rødbeden i meget tynde skiver. Skær pærerne i både. Fordel rødbedeskiverne og herefter pærerne over spinaten. Rør en dressing sammen af citronsaft, olie, salt og peber og hæld den over salaten. Drys til sidst mandler og rosiner på toppen.

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s