Knasende sprødt knækbrød af havregrød

image

Jeg synes, det er rigtig dejligt, når man kan lave mad, der smager fantastisk, selvom det har været det nemmeste i verden at lave! Sådan er det med disse knækbrød. De er sprøde, sunde og lækre, og så er de lavet af…..ja af grød! Jeg har lavet en enkel grød og prøvede mig frem, ved at drysse havsalt på den ene halvdel og kanelsukker på den anden halvdel, og begge dele var et hit! Men alle mulige former for drys kan jo afprøves. Jeg synes knækbrødet smagte bedst samme dag, det var bagt, så bag ikke for store portioner.

En bradepande (eller lidt mindre):

2 dl havregryn

4 dl vand

2 spsk. hørfrø

1 knivspids salt

Havsalt

Kanelsukker

 

Kog en grød af gryn, vand, hørfrø og lidt salt. Fordel herefter grøden på en bageplade med bagepapir – smør det meget tyndt ud, så bliver det lækkert og sprødt, når det bages. Drys den ene halvdel med havsalt og den anden halvdel med kanelsukker. Sæt pladen i ovnen ved 175 gr. varmluft i ca. 45 minutter – hold øje undervejs, det skal være sprødt! Bræk knækbrødet i stykker.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s