Rocky road

image

Forleden var jeg inviteret til middag hos min søster, og jeg lavede derfor disse såkaldte “Rocky road” som en værtindegave. Jeg måtte skynde mig at pakke dem ind for ikke straks at spise for mange af dem, for de er ret gode!

Rocky road:

225 g mørk chokolade

60 g mandler

60 g små skumfiduser (eller store skumfiduser klippet i små stykker)

image

Rist mandlerne på en varm pande og hak dem herefter groft. Smelt halvdelen af chokoladen i en skål over et vandbad, tag herefter skålen af og tilsæt resten af chokoladen og lad den smelte i den varme chokolade. Vend skumfiduser og mandler i chokoladen og fordel den i en form (ca. 15*15 cm) med bagepapir. Stil chokoladen i køleskabet nogle timer og skær den herefter i passende størrelser.

4 thoughts on “Rocky road

  1. Pingback: Rocky road med karamel | Madfryd

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s