Agurkesalat

image

Jeg holder efterårsferie i Jylland. I går stod menuen på ovnstegt kylling, og hertil hører naturligvis agurkesalat. Det er jo det nemmeste i verden at gå i supermarkedet og købe et glas agurkesalat, men det er altså endnu nemmere at lave det selv – og så ved man præcis, hvad der er i, og det smager altså bedre. Agurkesalaten er selvfølgelig også lækker i en sandwich eller som tilbehør til forskellig slags kød.

image

1 lille henkogningsglas:

1 agurk

1 1/2 dl lagereddike

2 dl sukker

1 tsk. sort peber

1 tsk. hvid peber

Bland eddike, sukker og peber i et henkogningsglas. Snit agurken i tynde skiver og kom den i glasset. Luk låget og ryst glasset grundigt. Sæt derefter glasset på hovedet  (vær sikker på låget slutter tæt) i ca. 10 min. Vend herefter glasset og lad det trække yderligere – gerne nogle timer eller til næste dag.

One thought on “Agurkesalat

  1. Pingback: Kåldogs med coleslaw | Madfryd

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s