Æblekompot med skyr og mysli

image

Dette er et bud på et lækkert indslag til brunchen eller en lidt ekstra lækker morgenmad …. eller måske en forholdsvis sund dessert. Vælg en god mysli i supermarkedet eller lav selv en mysli – se fx min opskrift her –  det skal være en mysli, der er sprød og knasende.

2-3 personer:

200 g æbler

3/4 dl sukker

3/4 dl vand

1 spsk. citronsaft

2-3 dl skyr (eller A38/fromage frais)

2-3 spsk. mysli

Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tern. Kog dem sammen med sukker og vand til æblerne er møre. Blend kompotten let så den stadig har lidt bid, og lad den herefter køle af. Fyld kompotten i glas og top med skyr og mysli.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s