Skyr med søde kanelbagte blommer

image

Jeg er ret vild med skyr til morgenmad, da det indeholder meget protein og derfor mætter længe. Det kan serveres på så mange måder med alverdens forskellige toppings. I weekenden lavede jeg denne udgave med kanelbagte blommer og mandler. Jeg forestiller mig, at det også ville smage godt med æbler eller pærer. Blommerne kan evt. laves om aftenen og gemmes i køleskabet til næste morgen.

1 person:

1 blomme

1 tsk. flydende honning

1 tsk. kanel

1 tsk. vand

1 spsk. mandler

Skyr

Tænd ovnen på 200 grader. Skær blommen i både og fjern stenen. Bland bådene med honning og kanel i en lille ildfast skål og tilsæt en tsk. vand. Bag i ovnen i ca. 20 min.  Hak mandlerne groft og bag dem evt. lidt i ovnen, så de bliver ekstra sprøde.

Server blomme og mandler på toppen af en god portion skyr.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s