Æblechips

image

Forleden lavede jeg æblechips – det er en lækker, sund og knasende sprød snack. Disse æblechips smager skønt dyppet i lidt skyr med vaniljesukker, men de er også gode på toppen af en lækker råkostsalat. De tager lidt tid at lave, men de passer heldigvis sig selv det meste af tiden.

Æblechips (bestem selv mængden):

Æbler

Kanel

Fjern kernehuset (jeg bruger en melonske) og skær æblerne i meget tynde skiver. Læg æbleskiverne på en bageplade med bagepapir og drys med kanel. Bag dem i ovnen ved 100 gr. i cirka 3 timer. Lad dem køle helt af på en bagerist, så de bliver helt sprøde. De er ikke helt sprøde, lige når de kommer ud af ovnen, så prøv at tage en enkelt ud og se om den bliver sprød – hvis ikke, så giv æblerne lidt længere tid i ovnen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s