Salte mandler med lakrids

image

Mandler er altid en god og ret sund snack at have ved hånden. Mandlerne kan peppes op på mange forskellige måder, se fx disse sojamandler eller disse knasende brændte mandler. I denne opskrift er de traditionelle saltmandler tilføjet lidt lakrids.

Salte mandler med lakrids

2 dl kogende vand

1/2 dl groft salt

1 spsk lakridspulver (+ lidt ekstra til drys)

200 g mandler

Opløs salten i den kogende vand og rør herefter lakridspulveret i saltvandet. Tilsæt mandler og lad dem trække tildækket i ca. 15 min. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, drys en smule lakridspulver over, og bag dem i ovnen i ca 15 min ved 175 grader. Lad dem køle helt af inden de spises.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s