Appelsinsirup

image

Jeg har vist nævnt det før…Men jeg elsker morgenmad! I øjeblikket er havregrød med kanel, frugt, mandler og sirup favoritten. Derfor lavede jeg for nylig denne appelsinsirup. Den kan spises på morgengrød, på pandekager og yoghurt. Jeg forestiller mig, at den også vil gøre det godt som tilbehør til en tung chokoladekage med vaniljeis.

Appelsinsirup:

2 dl appelsinsaft (jeg brugte friskpresset, siet appelsinsaft, men man kan også bruge en købt juice)

1 dl sukker

Bland appelsinsaft og sukker i en gryde og lad det koge ved jævn varme i 15-20 min. Hæld den færdige sirup på et skoldet glas.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s