Chilimandler

image

Der er efterhånden en del opskrifter på mandler i forskellige forklædninger her på bloggen. Men det er sådan en god snack. De salte versioner er endvidere lækre i diverse salater. Her kommer en variant med salt og chili. Det lyder som en meget stor mængde chili i opskriften, men mit chilipulver er ikke så stærkt.

Chilimandler:

2 dl kogende vand

1/2 dl salt

2 spsk stødt chili + lidt ekstra

200 g mandler

Opløs saltet i kogende vand og tilsæt chili og mandler. Lad mandlerne trække tildækket i vandet i ca. 15 min. Hæld vandet fra i en sigte og fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir. Drys en anelse chilipulver over mandlerne, ikke for meget. Rist dem ved 175 grader i 10-15 min – hold øje, så de ikke brænder på.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s